Bereikbaarheid nieuwbouwwijk De Contreie

Wonen tussen groen en water in De Contreie. In het Brabantse Oosterhout, 12 kilometer boven Breda, ligt nieuwbouwwijk De Contreie. De wijk ligt aan de westkant van het dorp en kenmerkt zich door veel groen en water. Aan de ene kant loopt het Markkanaal en aan de andere kant ligt een uitgestrekte, groene ecologische zone. Je stapt dus makkelijk vanuit je voordeur de natuur in.

Met de auto

Vanuit woonwijk De Contreie ben je met de auto in 5 minuten op de A27. Van daaruit rijd je in ca. 15 minuten naar het centrum van Breda. Naar hartje Utrecht is het een uurtje rijden. Als je richting Waalwijk gaat dan is de A59 ook dichtbij. Ga je de andere kant van de A59 op dan heb je daar aansluiting op de A16 richting Rotterdam. Vanuit De Contreie kun je dus alle kanten op.

Op de fiets of met de bus

Aan de rand van de wijk - aan de Burgemeester Huijbregts-Schiedonlaan - is er een bushalte. Op regelmatige tijden vertrekt er een bus naar het centrum van Oosterhout. Van daaruit gaan er rechtstreekse bussen naar het station van Breda. Vanuit de wijk fiets je in 10 minuten naar het centrum van Oosterhout. En slechts 12 kilometer verderop zit je al op één van de gezellige terrassen op de Grote Markt in Breda.

Wat is er in de buurt te doen? Voorzieningen
Wanneer start de verkoop? Bekijk de planning